Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met mij, bij voorkeur via een email (info@ddepraktijk.nl).  Dan neem ik daarna zo snel mogelijk contact met u op. 

U kunt informatie over de tarieven en vergoedingen vinden op www.ddepraktijk.nl/tarieven-en-vergoedingen.

Praktijkadres
DDE-Praktijk
Integratieve Kindertherapie

Marieke Rozemeijer-Bijman
Burg. Weertplantsoen 110
2071 PK Santpoort-Noord

Telefoon: 06-48862180
Email: info@ddepraktijk.nl

 

De praktijk ligt op de 1e verdieping, boven Fysiotherapie Centrum Santpoort. Bij binnenkomst in hal meteen via rechter-schuifdeur naar trap/lift.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Praktijkinformatie 
DDE-praktijk staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (nr. 69343047) en de beroepsVereniging van Integraal Therapeuten (VIT).

                          

Klacht-en tuchtrecht
Mocht u onverhoopt ontevreden zijn dan hoor ik dat natuurlijk het liefst heel graag van u zelf. Dan hoop ik in een gesprek met u het te kunnen oplossen.
Komen we er samen niet uit, dan kunt u een beroep doen op een klachtenfunctionaris die u kan bijstaan. Dit valt onder het klachtrecht van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). U kunt hiervoor contact opnemen met mijn beroepsvereniging de VIT (http://www.vit-therapeuten.nl). In navolging van deze wet ben ik ook aangesloten bij een geschilleninstantie en dat is de SCAG (http://www.scag.nl).
Ook ben ik ingeschreven in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg  en val ik onder hun Tuchtrecht (zie http://www.tcz.nu).